Billy Graham

Russland konferansen

Da Billy Graham var i Russland og talte ville de kristne fra undergrunns menighetene ville møte ham, for å fortelle han at de pastorene han samarbeidet med i Russland, var hemmelige KGB agenter, men de fikk ikke lov til å treffe han. Og han kom tilbake til USA og kunne fortelle at han så ingen kristendomsforfølgelse i Russland. Det var helt åpent der. (husker ikke hva boken hette)

Når det gjelder Grahams dumme deklarasjonserklæring for marxistene i Sovjetunionen cirka 1982, er det bare rettferdig å si at han senere trakk seg tilbake i saken, men skaden i Sovjetunionen til kirker ble ikke helbredet.
http://www.despatch.cth.com.au/Misc/Graham3.htm

Forbindelsen med Den Katolske Kirke

Billy Graham spurte om lov til å få bruke Foxe’s bok om matyrene (Foxe’s book of Martyrs) i sine kampanjer, og det fikk han.
Da tok han å endret innholdet i boken. De tok ut alle de plassene som den katolske kirke var innblandet i drapet på kristne og gjorde om hele boken. Dette var på 60 tallet. Og det må ha vært litt av en jobb å endre sidene, innholdsfortegnelse, og oppsett, i en bok på den tiden. Og så å trykke den om for å bruke den i sine kampanjer.

Det kan du høre mer om i videoen under, av Dave Hunt (på engelsk)

(Bildene er hentet fra nettet)

Personlig Informasjon

Fødselsnavn:
William Franklin Graham
Jr.

Født:
7. november 1918, Charlotte, North Carolina, USA

Død:
21. februar 2018, Montreat, North Carolina, USA (99 år gammel)

Dødsårsak:

Kreft

Ekteskap:

1943 – 2007

Ektefelle:

Ruth Bell

Barn:

Franklin, Nelson, Virginia, Anne, Ruth

Mor:

Morrow Coffey

Far:

William Franklin Graham Sr

Utdannelse og yrke

Utdannelse:

Trinity College

Florida Bible Institute (Teologi 1940)

Wheaton College (Antropologi 1943)

Bob Jones University

Yrke:

Pastor, Evangelist, Forfatter

Grunnlegger av Billy Graham Evangelistic Association

Frimurerne i Usa har plassert Billy Graham på sin liste over berømte frimurere. Her kan du selv se på linken under. Han står nevnt under «andre berømte frimurere»

http://www.despatch.cth.com.au/Misc/famous_3.htm

 

Det står ikke der hvilken grad han har, men det kan du se på videoen under. Der viser vedkommede frem en bok av en avhopper fra frimurerne, som hadde den 33. graden. Han kunne fortelle at da han kom inn i den 33. graden, så var det ingen andre en Pastor Billy Graham som stod å ønsket han velkommen.

Her er beviset på at han innehar den 33 graden i frimureriet

Aktiviteter

Menighet:

Southern Baptist Convention (SBC)

Parti:

Det demokratiske parti

Utmerkelser

 

kommandørridder av Order of the British Empire

Presidentens frihetsmedalje

Gospel Music Hall of Frame

Templetonprisen

Ronald Reagens frihetsmedalje

Kongressens gullmedalje

Horatio Alger Award

Infolinker

https://no.wikipedia.org/wiki/Billy_Graham

https://sv.wikipedia.org/wiki/Billy_Graham

https://fr.wikipedia.org/wiki/Billy_Graham

 

Manly P. Hall var også frimurer av 33. graden og han skriver i sin bok «The lost keys of freemasonry» at det er Lusifer som er kraften deres.

I Manly P. Halls bok «The Secret Destiny of Amerika» skriver han følgende:

Husk, det beste stedet å skjule en LØGN er mellom to SANNHETER.

«En halv sannhet er den farligeste form for løgn, fordi den kan forsvares delvis av ubestridlig logikk.»

http://www.jesusisprecious.org/wolves/billy_graham.htm

https://thenarrowgateweb.com/2018/02/24/americas-pastor-billy-graham-exposed/

Billy Graham sier i denne videon at man ikke trenger å være frelst for å komme til himmelen. Det stemmer ikke med hva Jesus sier om at du må bli født på ny for å se Guds rike Joh 3,5 og Joh. 14,6

Johannes 14
6. Jesus sier til ham: Jeg er veien, sannheten, og det levende livet. Ingen kommer til Faderen uten gjennom meg.

Og det er denne undervisningen som de får i den første graden av frimuerlosjen. (De skjulte brødre av Karl M. Hartveit) Der lærer de at alle religioner har samme Gud. Men hvis Gud sier til Buddhistene at det er slik du skal gjøre for å bli frelst, og at han sier noe annet til Muslimene, og enda noe annet til de Kristne om hvordan de skal bli frelst, så må han jo lyve for noen.

Og i Hebreerbrevet 6,18 står det: I hvilket det er umulig for Gud å lyve,

Billy Graham jobber for en ny verdensorden med en ny verdens-religion.

På bildet over til høyre ser vi forskjellige frimurer tegn.

United Church Observer , 1. juli 1966 – «Selv om jeg helt sikkert tror at Jesus Kristus ble født av en jomfru, finner jeg ikke noe sted i Det nye testamente at den spesielle troen er nødvendig for personlig frelse.»
http://www.despatch.cth.com.au/Misc/Graham3.htm

Dette er en vridning av evangeliet

Billy Graham gav forsikringer til de Israelske lederne om at de ikke trengte å omvende seg til Kristus, fordi Gud hadde en spesiel plan for Jødene

https://www.wilmingtonfavs.com/world-order/why-the-new-world-order-created-billy-graham.html

«jeg er en Jøde for Jødene, forat jeg kan vinne Jødene» sier Paulus i
1. korinterbrev 9,20

Folk kan være sjokkert over å lære av noen av New Age-læresetningene og New Age-lærerne som har blitt tillatt inn i Southern Baptist Churches. Ungdomsbaptistens ungdomsprogram er basert på frimureriske ideer og er veldig masonisk i sin ritual.

http://www.thewatcherfiles.com/billy.htm

 

Her ser vi Billy Graham sier at UFO kan være engler fra Gud i sin bok «Engler, Guds hemmelige agenter»

 

Billy Graham var selv ikke sikker på om han kom til Himmelen

Når jeg kommer til himmelen kom dit, jeg er sikker på at Jesus kommer til å si at han vil ønske meg velkommen. Men jeg tror at han skal si: «Bra gjort, vår gode og trofaste tjener.» Eller han kan si: «Du er på feil sted.»

Jeg er ikke den gode mannen som folk tror jeg er. Aviser og blader og tv har gjort meg til å være, en helgen. Jeg er ikke det. Jeg er ikke en mor Teresa.

http://www.deceptioninthechurch.com/graham.html

På personlig nivå har han i sin rolle som kirkeleder Billy Graham samlet en stor mengde rikdom, blant de åtte rikeste pastorer i Amerika, ifølge Time.com:

https://thenarrowgateweb.com/2018/02/24/americas-pastor-billy-graham-exposed/

 

Da Billy Graham startet sin virksomhet i 1949 gikk han på Jane Dixons kontor for å hente sjekker til sin virksomhet.

Jane Dixon var et okkult medium fra Illiminati

En av måtene Illuminati trakk penger til Billy Graham var gjennom en månedlig sjekk levert til Jeanne Dixons kontor, som ble hentet hver måned av Billy Grahams ansatte. Etter at Dixons sekretær kom til Kristus, prøvde hun å avsløre Billy Grahams forbindelse til Jeanne Dixon. Jeanne Dixon selger krystall baller med slanger.

http://www.thewatcherfiles.com/billy.htm

David Hill, som var en tidligere Frimurer, ble en kristen, som hadde jobbet med mange av verdens eliten, tilbrakte 18 timer i et hotellrom for å advare Billy Graham om Den nye verdensorden.
David Hill fortsatte å forsøke å avsløre den nye verdensorden og mistet sitt liv (ble drept) akkurat da han avsluttet et manuskript som avslørte det.
http://www.thewatcherfiles.com/billy.htm

I videoen over kan du selv se at han anbefaler den nye verdensorden

Fritz Springmeier tilbrakte 10 år i fengsel for å avsløre disse folkene.

https://www.extendedlifectm.org/uploads/1/5/2/5/15250278/billy_graham_the_free_mason.pdf

Her er et utdrag av boka hans «Be wise as a serpent»

 

Den faktiske arven og navnet til Billy Graham: Det er en sammenheng mellom Marxismen og en gruppe av satanister kalt frankister. En av de sterkeste sataniske kultene, for å ta kontroll over den jødiske befolkningen, ble kalt sabbatisme. Jakob Frank antok rollen som leder av denne gruppen, og etterpå var denne merkevaren av satanisme kalt frankismen. (Freuds seksuelt besatte teorier kom fra frankismen.)

Frank lærte sine tilhengere å konvertere til en annen religion og gjemme seg bak den religionen for å øve sin satanisme. (En av Flere bøker om emnet for frankismen er «Satans samtidige ansikter» Ratibor-Ray M. Jurjevich.) Billy Grahams familie, da de opprinnelig kom over til  USA, var av Frank familien, som er relatert til Jakob Frank. Etter at de kom over til denne nasjonen, forandret de deres navn til Graham, som er et skotsk navn. De to grupper av mennesker, som er over representert i kraftstrukturen de siste 200 årene, er skott og kabalistisk sataniske «jødene». Det er åpenbart at ikke alle skotskmenn eller jøder er involvert i NWO.

Flere andre forskere oppdaget selv at Billy Grahams arv var av den jødiske Frank-familien.

Men Fritz begynte å mistenke at det må være et slags jødisk blod i Billy Grahams arv, på grunn av alle de tingene han kom til å snuble på. Til eksempelvis de intime forbindelsene Graham hadde med jødiske ledere og jødiske Kristne departementer. Og hans forsikringer til dem at de er Guds utvalgte folk, en spesiell gruppe. Graham fortalte dem  privat, at fordi de er en spesialvalgt gruppe, trenger de ikke å komme til Kristus. (Fritz oppdaget alt dette ved et uhell å lese jødisk litteratur.) Videre, på et papir kalt «Rapporten C-9 Kun for intern bruk», angir det på side 11 at Billy Grahams døtre har bodd i Israel, og at Billy Grahams sønn kjempet sammen med Israelske hæren i seks-dagers krigen.

https://www.incpu.org/graham-mason2.pdf

 Ja, han heter jo William Franklin Graham jr. og det er jo samme etternaven som Benjamin Franklin hadde.

I Johannes 1,1 og 1,14 kalles Jesus for Ordet. Så Jesus er Guds ord. Og da er Guds ord min Herre. Er Guds ord din Herre?
Billy Graham vrir på Guds ord, og sier sine meninger, for å tilpasse seg andre mennseker. Da er ikke Guds ord hans Herre.
Billy Graham brukte å si «Jeg tror» istedet for «Det står skrevet», og da kunne kan forkynne  et annet evangelium.

Her er mer informasjon:
https://pdfslide.net/documents/home-the-billy-graham-deception-is-billy-graham-a-33-billy-graham-on-famous.html

 

 

Å.L.

Print Friendly, PDF & Email
Posted on: 3. juni 2019Elshaddai

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *