Noen hevder at jorden er flat

 

Det finnes noen pastorer og forkynnere som hevder at jorden er flat. Og Jeg satt i 6 timer å hørte på Eric Dubay sine beviser, på at jorden er flat. Han var veldig overbevisende, men det er noe som ikke rimer.

Hvis jorden er flat og solen går i ring rundt jorden, så kan ikke dette fenomenet finnes, der du ser solen gå opp over havflata.

 

Hvis jorden er flat og sirkulerer i mindre ringer, så ville solen stå opp i vest i noen land, og i øst i andre land, og i nord i andre land, og i sør i andre land igjen.
Men det går ikke, for solen står opp i øst og går ned i vest for alle land på jord.

 

Hvis jorden er flat og solen sirkulerer rundt hele jorden i ytterkant, da må den endre hastighet med sommer og vinter fra nordpolen til sydpolen. Ellers ville vi ha
forskjell på dag og natt hver time eller fortere enn det på nordpolen.

Og solen er jo oppe hele dagen på nordpolen om sommeren, og den er oppe hele dagen på sydpolen da vi har vinter. Det kan den ikke gjøre hvis jorda er flat.

Hvis solen er på baksiden av jorden om natten og på fremsiden om dagen, da ville vi  ha 12 timers dag og 12 timers natt over hele jorden. Men det er jo ikke tilfelle, det skjer bare rundt ekvator og ikke her i Norge.                                                                                                                                                                                         (Bildene er hentet fra nettet)

Det finnes flere målestasjoner i Norge som måler soloppgang og solnedgang, og likedan over hele verden. Så hvis vi går ut i fra disse målingene og ser på solens bevegelser.
https://www.timeanddate.com/calendar/
Og hvis vi fjerner alle tidssoner og gjør om tiden i hele verden til ei klokke, da ville soloppgangen bli slik 09.01.18

Sted                                           oppgang       Varighet                                                               beregnet med flat jord

 

 

 

 

 

 

Solen går opp i New Zealand først og så i Australia, men med flat jord ville solen gå baklengs i henhold til målestasjonene.

Og hvis vi har flat jord ville ikke magnetismen, som er rundt jorden, virke. Den oppstår med rotasjon av jorden.

En flytur fra Sydney i Australia til Santiago i Chile tar ca 12 timer, men ved flat jord ville den ha tatt mye lengre tid. Antageligvis 55 – 60 timer med fly.


https://www.youtube.com/watch?v=MYnjzsjeMK8

Med stopp- og vente-tider.
Med denne modellen av dag og natt, så er det veldig lite som er dag og veldig mye som er natt. Det vil si at natten må være veldig lang under flat jord forklaringen. Og hvis dag og natt var like, så ville det være noe galt med sollyset.

https://www.youtube.com/watch?v=JDy95_eNPzM
https://www.youtube.com/watch?v=_bHqBy92iGM
https://www.youtube.com/watch?v=su-fmoZUkF8

Og hvis du fortsatt tror at Jorda er flat etter dette, da må du kunne forklare meg hvordan en solformørkelse oppstår.

 

 

Å.L.

Print Friendly, PDF & Email
Posted on: 4. september 2020Elshaddai

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *