Vaksineproblematikken

Kan man virkelig stole på en vaksine som ikke er langtids-utprøvd. Den skulle jo ha vært testet ut i 3 år før den kommer ut til befolkningen. Og hvorfor haster det så voldsomt med vaksineringen når bare 0,25% av Oslos befolkning har fått covid-19 sykdommen i løpet av ca 1 år? Normalt sett så skal jo sykdommen bare vare en uke. Det er jo derfor vi har 10 dagers karantene-regel.

I nyhetene kan vi se statsministere og presidenter står frem, og viser at de tar denne sprøyta. Men når den ikke er ordentlig utprøvd, så fremstår dette jo bare som propaganda. De kan jo ikke garantere noe de ikke vet sikkerheten av.

I Norge begynte vi vaksineringen den 27 Desember 2020 og allerede den 14. Januar 2021 kunne det rapporteres om at 23 personer hadde dødd etter å ha fått vaksina. Og lignende ting skjedde også i andre land. Forklaringen var at disse hadde underliggende sykdommer. Men hvorfor gir man dette da til de som har underliggende sykdommer?
https://www.fhi.no/nyheter/2021/internasjonal-omtale-av-dodsfall-etter-vaksinering/

I artikkelen under kan vi se at man fortsatt kan få skykdommen selv om man har tatt vaksina. Da kan man jo være smittebærer selv om man har vaksinepass. Hva hjelper det da med vaksinepass? I flere land vil man innføre dette passet, og det blir jo da som et pressmiddel for å ta vaksina. For hvis det virkelig hjelper med å ta vaksina, så trengs det jo ikke noen vaksinepass.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2021/01/28/195736133/fhi-overlege-vi-kommer-til-a-se-at-vaksinerte-blir-smittet-og-syke

Leger blir jo opplært i å prioritere de yngre før de eldre, hvis det oppstår en krisesituasjon, men i dette tilfellet snur staten på praksisen.
     De yngre kan ha mange år igjen å leve, mens de eldre har bare noen få år igjen å leve og skal dø allikevel. Derfor er leger opplært til å redde de yngre først.
     Så hvorfor velger staten å vaksinere de eldre først, med en vaksine som ikke er tilstrekkelig utprøvd? Er dette noe de gjør for å håndtere eldrebølgen? Gjør de dette for å fjerne den økonomiske belastningen for staten?

Hvis det å sprite hendene og bære ansiktsmaske hjelper, hvorfor må man da holde en meters avstand? Og hvis dette hjelper, hvorfor må man stenge ned samfunnet? Og så videre.

Denne vaksina har en chip, som følger med. I dette videoklippet kan vi se intervjuet med det firma som skulle legge ved disse elektroniske brikkene. Vil det si at man får en chip innlagt i vaksina? Det hevder de i hvertfall i denne linken: https://www.brighteon.com/59f73dac-0ba9-423e-a49d-f01b50bbff5d  Hva når elektronikken feiler? Når vesken blir sprøytet inn i folk, kan man jo ikke bare ta ut igjen, det som er sprøytet inn i kroppen.

Dr. Wakefield advarer og sier at denne vaksina er en genetisk modifikasjon. Den har aldri vært brukt på mennesker før og det er en enorm sjanse for at det kan gå feil. Paizer er egentlig ikke en vaksine. Det er en RNA (ribonukleinsyre – kunstig DNA). En kopi av DNA som brukes til å lage proteiner av aminosyrer etter DNA-ets oppskrift.

Jon Holden er Homøopat og psykoterapeut, og har jobbet med kvantemedesin. Han orienterer også om vaksinas funksjon. Han forteller blant annet at du kan bli sterilisert ved å ta denne vaksina. Det gjelder både for han og hun. Og denne videoen er på norsk.

Modernas Covid-19-vaksinasjon, som Food & Drug Administration (FDA) godkjente 18. desember, kan føre til at mottakerne opplever en ekstremt sjelden, men potensielt dødelig bivirkning — Monsterisme, en degenerativ sykdom som herjer et offer med fysiske og mentale deformiteter.

 

En Moderna-varsler som snakket under anonymitet av frykt for gjengjeldelse, sa at 3 av de 30.000 prøvekandidatene begynte å vise symptomer på den forferdelige sykdommen kort tid etter å ha mottatt den andre dosen av den todelte vaksinasjonen. Siden halvparten av alle frivillige fikk placebo, var det sanne antallet rammede 3 av 15 000, eller 0,02%, og selv om denne figuren kan virke statistisk ubetydelig, er det kritisk fordi, vår kilde sa, Moderna skjulte den utilsiktede bivirkningen fra begge FDA og de frivillige som ennå ikke hadde mottatt den andre vaksinen. Den amerikanske regjeringen sponset Modernas vaksine til en milliard dollar.

Det første symptomatiske offeret ringte til Moderna to dager etter vaksinasjonen. Han klaget over hodepine, kvalme, uvanlig kroppshårvekst og øvre abdominal post-prandial utvidelser; en representant for Moderna forsikret ham om at symptomene var “normale og ingenting å bekymre seg for”, men ba ham om å søke medisinsk hjelp på et lokalt legevakt hvis symptomene vedvarte til neste morgen.

“Pasienten – jeg vil kalle ham James – skyndte seg til legen neste morgen. Hodet hans hadde vokst tre ganger sin normale størrelse, og ansiktet hans var dekket av vorter som oser av en gelatinaktig, grønn puss. På toppen av det eksploderte hver tann i munnen bokstavelig talt. Han ble kjørt til en isolasjonsavdeling for COVID-19, der han i løpet av de neste timene fikk pels fra topp til tå. Han så ut som Chewbacca, ”sa kilden vår.

Den franske milliardæren og konsernsjefen i Moderna, Stephan Bancel, nektet å tro at selskapets vaksinasjon var ansvarlig for James «plutselige transformasjon», og angivelig fortalte klinikere at medisinsk sett, så måtte han ha hatt en underliggende tilstand. Han bestemte seg med en gang for å slå ned enhver omtale av hendelsen fra offentlig journal og advarte ansatte mot å bryte undertegnede avtaler om ikke-avslørings- og ikke-nedsettelsesavtaler. Bancel “donerte” en ukjent sum penger til flere sykehusadministratorer i bytte for deres taushet og lovet at James sin sak ville være en isolert hendelse.

Men to uker senere skjedde det igjen. En trettito år gammel kvinne sjekket seg inn i et lokalt sykehus, etter å ha kommet med et tilfelle av anfall, etter å ha fått sin andre injeksjon. Mens hun var under observasjon, vokste den kvinnelige pasientens hårbunker på ryggen og det kokte i ansiktet, og noen dager senere ble kraniet doblet i størrelse, noe som førte til at leger trodde at hun hadde fått en sjelden tropisk sykdom.
“Da neglene hennes falt ut og hun måtte ha nye klær, visste personalet at de hadde et alvorlig problem,” sa kilden vår. “Kvinnen ble voldelig. Hun kunne ikke snakke lenger, ikke slik vi forstår tale, og begynte å ta tak i sykehuspersonalet. De behersket henne, men ikke før en sykepleier ble alvorlig såret. Kvinnen ble fløyet til samme sted som det første offeret. Jeg tror de er ferdige, selv om jeg ikke er sikker. ”

Modernas øvre lag, la han til, konkluderte med at en potensiell bivirkning av vaksinen er biologisk regresjon, eller “monsterisme”, en prosess, som ikke kan reverseres, der en Homo sapiens overgår til et Cro-Magnon menneske eller en Neanderthal. Det farmasøytiske konglomeratet på 28 milliarder dollar har begravet bevis på monsterisme for å forhindre at dets bestand – som har blitt firedoblet i verdi under pandemien – fra tapping.

Da Israel startet sin massevaksinasjon, advarte statsadvokater om at distribusjon av falsk materiale, om vaksinen, kan utgjøre en straffbar handling, fordi det ble kunngjort at Facebook slettet dusinvis av innlegg som inneholder løgner om vaksinasjonen.

Det “falske” materialet ble tatt ned fra det sosiale nettverket, som en del av en felles innsats, mellom teknologigiganten og nettavdelingen til statsadvokatembetet. http://stopthecrime.net/wp/category/vaccines/

25% av de som tok AstraZeneca- utbaven av vaksinen, blant Helsepersonellet i Sverige, fikk vont i kroppen og feber, slik at de ikke kunne gå på jobb neste dag. https://www.nrk.no/urix/stopper-vaksinering-av-helsepersonell-midlertidig-i-svenske-regioner-1.15372519

Bill Gates med Gates Foundation legger til 70 millioner dollar for at fattige også skal kunne bli vaksinert.
“Vi må sørge for at alle får like tilgang til tester, medisiner og vaksiner når de er tilgjengelige – uansett hvor du bor i verden,” sa stiftelsens medformann Melinda Gate.
https://www.jpost.com/health-science/gates-foundation-adds-70-mln-more-funding-for-covid-vaccines-for-poor-648856

Grunnleggeren av Microsoft, Bill Gates, spådde den neste pandemien, som “kan være ti ganger verre.” Ifølge ham er verden ennå ikke klar for nye sykdomsutbrudd. Men Gates uttrykte tillit til at medisin ville bli bedre om to år.

«Så måtte han si på hvilket grunnlag han spår slike spådommer. Etter min mening vil ingenting som dette skje de neste to årene. Det vil si at dette er formuefortelling i kaffegruten. Hvis vi har fått coronavirus, vil ikke toppen være tøffere enn den er nå, fordi jeg håper vi allerede vil være vaksinert til den neste, ”sa Larichev. https://www.gazeta.ru/social/news/2021/01/28/n_15548876.shtml

Men når vi ser litt på Bill Gates spådommer her.  Kan det da være at neste sykdom allerede ligger i coronavaksinen?

La oss hente noen sitater fra en bok.

I 1980-årene ble det under Henry Kissingers ledelse satt igang et storstilt såkalt vaksinasjonsprogram i flere latinamerikanske land. De som særlig ble omfattet med denne omsorgen, var fattige indianerkvinner. Senere kom det for en dag at vaksinasjonsprogrammet var et skalkeskjul for å sterilisere kvinnene.
(Makten bak makten av Per-Aslak Ertresvåg side 147)

WHO (verdens helse organisasjon) ga koppervaksinen med det slumrende AIDS-viruset til 100 milioner afrikanere i 1977. Det skriver Dr. Strecker.
(Makten bak makten av Per-Aslak Ertresvåg side 150) / http://stopthecrime.net/wp/category/genocide-treaty/

For noen år siden så jeg et intervju, på Youtube fra Kenya, hvor de fortalte at 75% av befolkningen i Kenya fikk aids. Men jeg har ikke klart å finne tilbake til dette intervjuet, slik at jeg kan dokumentere dette.

Men andelen med aids i afrikanske land er fortsatt stor i 2001  
https://no.wikipedia.org/wiki/Hiv_og_aids_i_Afrika

Er dette med Korona nok et forsøk på befolkningsreduksjon?

Denne filmen er hentet fra: https://www.bitchute.com/video/IB3ijQuLkkUr/

Hvis du forstår engelsk, så forklarer denne videoen det meste av det som foregår. Å vaske hendene med håndsprit, slik det gjøres i butikkene, tar ned ditt eget immunforsvar. Og Å gå med munnbind, kan føre til infeksjoner. Hør hva denne forsker innen medisin har å si.

Når du går med munnbind, vil du puste inn en del av den lufta du puster ut, og slik vil du få et mindre oksygenopptak, og du svekker imunforsvaret ditt.

Og her her du oppfølgeren til videoen over. https://www.brighteon.com/ef4560df-8735-4926-92b2-bdba43b03610

Etter at man har tatt vaksina kan det gå 4 til 14 måneder før man får sterke eller dødelige reaksjoner.
80% av de som fikk covid-19 i Usa gikk med munnbind.
https://www.bitchute.com/video/nCJgZLroYJiK/

Les også artikkelen: Bruk sitron for å holde deg frisk.

OPPDATERINGER

I videoen over kan du høre om opprinnelsen til viruset, men den er på engelsk.
I linken under finner du en forklaring på Norsk.
https://www.document.no/2021/01/25/hemmeligheten-bak-corona-viruset-avslort-den-er-en-forbrytelse/

Ukrainske leger har det dårlig etter å ha blitt vaksinert mot koronavirus
https://etvigfbfdsqin2lgf24pevxub4–www-gazeta-ru.translate.goog/social/news/2021/03/02/n_15684482.shtml

Det østerrikske føderale kontoret for helsesikkerhet har rapportert om 41 dødsfall etter å ha blitt vaksinert mot coronavirus med det amerikansk-tyske BNT162b2-stoffet fra Pfizer / BioNtech.
     Det britiske legemiddel- og helseproduktreguleringsorganet rapporterte senere at frem til 14. februar var det 197 dødsfall kort tid etter Pfizer / BioNtech-injeksjonen, 205 dødsfall fra AstraZeneca-vaksinen, og fire uten merkenavn.
     I USA rapporterte Centers for Disease Control and Prevention at det fra og med 7. februar var 1.170 dødsfall blant personer som mottok Pfizer / BioNtech-vaksinen eller vaksinen fra Moderna Inc.
https://www.gazeta.ru/social/2021/03/02/13498298.shtml

Siden februar 2020 har Youtube fjernet mer enn 800 000 videoer med «falsk» informasjon om coronaviruset, og 30 000 videoer, om vaksina, i løpet av et halvt år. Da kan man i hvertfall si at talefriheten er borte. Og jeg vet ikke om noen annen vaksine som det har vært så mye innlegg imot som denne. https://www.gazeta.ru/tech/news/2021/03/11/n_15724634.shtml

Geert Vanden Bossche Phd er ingen vaksinemotstander, men en av vaksineindustriens egne og blant de ledende generalene i denne krigen. Han sier at våpenet som nå utvikles i form av en genteknologisk vaksine virker stikk mot sin hensikt. Våpenet er effektivt, men det er feil våpen. En vaksine ment å være forebyggende, skal i følge ham ikke anvendes overfor en akutt pandemi. På kort sikt er det virkningsfullt, men på lang sikt gjør det kroppens immunforsvar forsvarsløst mot senere angrep.

Sagt på en enkel måte vil vaksinen omprogrammere immunforsvaret fra å være multi-resistent til enkelt-resistent. Det vil si at immunforsvaret blir spesialisert til å angripe en type virus, mens alle andre vil passere under radaren og etterlate kroppen forsvarsløs mot invasjon.
https://christianpaaske.wordpress.com/2021/03/16/en-vaksineforsker-slar-alarm/?fbclid=IwAR2n5KunTm0tZClLH411Bdmunj4mN_4Db1dPmMDRpvwcpfEiBNCrLtV2Xrk

Geert Vanden Bossche Phd jobbet for Bill and Melinda Gates Fondation som senior programansvarlig for global helseoppdagelse. https://www.brighteon.com/6ece5d11-2b16-4eca-863a-7802dfdafb46

America’s Frontline Doctors

Hvis du er fra 0 til 70 år så har du 99,5% sjanse for å overleve Koronas-sykdommen, er du over 70 år så har du 95% sjanse til å overleve.

Doktorer i Usa gav Hydroksyklorokin (Malariamedisin) til sine pasienter når de fikk korona. Etter en stund fikk de ikke lov til dette av legemiddelindustrien. Og legemiddelbransjen trakk tilbake legebevilgningene til de leger som ikke hørte på dette og sluttet med å gi sine pasienter Hydroksyklorokin.
Denne medisinen her helt ufarlig og mange brukte det i Afrika, både gravide, eldre, og barn, brukte den ukentlig i gjennom mange år.
https://rumble.com/ve58kn-dr.-simone-gold-american-frontline-doctors-truth-and-facts.html

Dr. Judy Mikovitc sier at 50 millioner amerikanere vil dø av vaksina i Usa.

Denne filmen er hentet fra: https://www.bitchute.com/video/06R7x4HQEufM/

Var det derfor at det amerikanske millitæret bestilte og lagret alle disse kistene for mange år siden? Det ble sagt dengang at de trengte kister i tilfelle en atomkrig. Filmen er hentet fra: https://www.youtube.com/watch?v=m3zSDdm-SHI

Denne filmen er hentet fra: https://www.bitchute.com/video/NKrk1vfFF0hX/?list=subscriptions

I disse intervjuene med Bill Gates, som ser vi i løpet av filmen, ser vi at han er bekymret for verdens befolkningsvekst. Og han sier også at han forventer å få 20 ganger igjen av de pengene han investerte i vaksiner.

I et tv-intervju hørte jeg at den russiske og den kinesiske var biologiske vaksiner, mens Pfizer og BioNtech var teknologiske vaksiner. Så jeg gikk ut fra at det var en forskjell på dem. Men i følge denne artikkelen så er alle en RNA-vaksine. Og den kan forandre deg genetisk.

Den 10. januar (2020) la kinesiske myndigheter den genetiske koden i GenBank, og dermed ble den tilgjengelig for en hel verden.
Dette ble starten på et internasjonalt samarbeid, på tvers av miljøer og landegrenser. Dette ble premisset for hvordan jobben videre skulle foregå.
Prestisje er lagt til side, og kunnskap og funn deles. Alle jobber mot samme mål.
https://www.nrk.no/viten/xl/korona_-forskere-fra-hele-verden-jakter-pa-en-vaksine-1.14943596 <https://www.nrk.no/viten/xl/korona_-forskere-fra-hele-verden-jakter-pa-en-vaksine-1.14943596>

Gunzburg fortalte om «Sputnik V» kan påvirke det menneskelige genomet

https://www.gazeta.ru/social/news/2021/04/05/n_15823802.shtml

Dødsstatestikk i Sverige

Hvis det virkelig hadde vært en pandemi, skulle ikke da dødsstatestikken ha vært dobbelt så høy som årene ellers, eller tre ganger så høy? Det er ikke stor forskjell prosentvis døde i 2020 som årene ellers. Det at der er litt mindre i år 2019 og derfor litt mer i 2020, anser jeg som normalt. Men de  fjorten tusen som såkalt skal være døde i Sverige i løpet av et år med korona, mangler på dødsstatistikken, med antall døde pr år, fra Sveriges statistiske sentralbyrå (SCB).

Det kan jo se ut som om at vaksinen ikke er laget for å behandle Coronasykdommen, men at Coronasykdommen er laget for at du skal ta vaksinen, og at det er vaksinen som er den dødelige faren.
https://www.brighteon.com/01e88bcb-f309-46a0-ba99-3df212a779ea

Her har du Microsoft sitt patent.

 

Mennesket nederst til venstre er deg.

Boksen ved sidenav er vasina.

Boksen etter det, er din mobiltelefon.

Og den koples opp mot nettet som er 5G.

 

Du kan se mer om dette i denne linken:

https://www.brighteon.com/59f73dac-0ba9-423e-a49d-f01b50bbff5d

 

Da vil jeg tro at 6G består i å bytte ut din mobiltelefon med en chip som blir implantert direkte i kroppen din. Det har jo vært en del prøveforsøk med chip allerede.

Og her er hva vaksina inneholder:

 • 4 fragmenter av Hiv1 som gies til vaksinerte mennesker: AIDS syndrom og immunmangel som en konsekvens.
 • DNA sekvens fra Malaria bakterie som gir Malaria til vaksinerte mennesker.
 • 157 ytterlige DNA og protein sekvenser (Se patent 8,243,718 B2), hvis tilstedeværelse og rolle er uforklarlig.
 • Nanopartikler som vil tillate definnitiv kontroll av vaksinerte mennesker takket være 5G.
 • ChAdOx1 n-cov-19: Covid-19 koronavirus båret av vektorvirus ChAdOx1.
 • Nanopartikler: Beskrevet i Microsoft patent PCT / US 2019 / 038084, som vil kontrollere deg takket være 5G.
 • Et desinfeksjonsmiddel: enten Thimerosal eller Formaldehyd og antibiotika.

https://www.brighteon.com/59f73dac-0ba9-423e-a49d-f01b50bbff5d

Ved moderifisert RNA eller DNA kan de legge koder på innsiden av kroppen din, som datakoder, og som kan tas opp i dine gener. Det kan gi deg kreft, mutasoner, sydommer, og alt mulig kan skje.
https://www.brighteon.com/877c3d9d-d1de-47ce-9d51-f819e8b3142d

Microsoft har tatt patent på en metode for å «datastyre menneskekroppen»

De som ikke tar vaksinen i Israel får ikke lov til:

 • å avlegge eksamen
 • å gå på skole
 • å gå i militære
 • å gå på teater
 • å gå på restauranter
 • å gå i butikken for å handle
 • å gå på jobb

Politiet patruljerer i gatene og sjekker om du har vaksinepass. Hvis ikke får du bot.

Det blir nok slik her til lands også.

https://www.brighteon.com/b405f91a-151a-48a1-942a-0e34f81142e3 <https://www.brighteon.com/b405f91a-151a-48a1-942a-0e34f81142e3>

I oktober 2021 skal alle på jordkloden være ferdig vaksinert.

I Usa trues leger med å miste lisensen sin hvis de bruker annen medisin en «Vaksina», selv om deres pasienter blir friske med deres behandling. I Sør-Afrika har de blitt truet med fengsel.

Det var flere leger som opplevde fremgang da de gav sine pasienter Hydroksyklorokin i kombinasjon med anen medisin.

47 minutter inn i filmen forteller han at han fikk en telefon fra Doktorer i Afrika som sier at det kommer noen mennesker om natten og brenner Hydroksyklorokin medisinen.
Og videre sier han at den nest største fabrikken i Taipai, som produserer Hydroksyklorokin, brant ned til grunnen.

Mer enn tre fjerdedeler av covid-dødsfallene i Vermont (USA) er blant de «fullt vaksinerte»
https://www.newstarget.com/2021-10-05-three-quarters-covid-deaths-vermont-fully-vaccinated.html

BBC: 2 av 3 bekreftede COVID-19-tilfeller i Storbritannia er blant de vaksinerte; 87% av sykehusinnleggelsene er blant de vaksinerte.
https://www.newstarget.com/2021-10-07-bbc-admits-confirmed-covid-cases-mostly-vaccinated.html

Studie: Kraftig antistoffnedgang sju måneder etter vaksinedose to
https://www.nrk.no/urix/studie_-kraftig-antistoffnedgang-sju-maneder-etter-vaksinedose-to-1.15670051

VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) antyder at opptil 160 000 amerikanere kan ha dødd så langt fra Wuhan coronavirus (Covid-19) “vaksiner”.
https://www.newstarget.com/2021-10-13-vaers-160000-americans-have-died-covid-vaccines.html

Det var 100 mennesker i Storbritannia som mottok pernger for å ta imot testvaksine av Bill Gates. Alle er døde.
https://www.brighteon.com/52fa134e-58b6-44e8-a052-6480af90b71f

Du burde nok se disse filmene for å få et dypere innblikk i vaksina.
Dokumentasjon 1
Dokumentasjon 2
Dokumentasjon 3
Dokumentasjon 4
Dokumentasjon 5
Dokumentasjon 6
Dokumentasjon 7

Vitamin D er funnet å bidra til å redusere risikoen og alvorlighetsgraden av covid-19

Den tyske kjemikeren Dr. Noack funnet DØD etter å ha avslørt tilstedeværelsen av grafenhydroksid i covid-«vaksiner»

Den tyske kjemiker og grafén-spesialist dr. Noacks egne ord

Australia arresterer friske rømminger fra «Camp Covid», truer med mer ekstreme straffer for de som ikke adlyder

Noen land tvinger nå åpenbart folk til å få vaksiner

90 % av alle «covid»-dødsfall siden august skjedde av fullvaksinerte

Les dette før du dømmer meg – den uvaksinerte

Panedminyhetene

Linderman Unleashed: Chemtrails, aluminiumspartikler og skaden de forårsaker hjernen

Topp folkehelsepersoner anklaget for FOLKEMORD i historisk klage sendt til Den internasjonale straffedomstolen

Oppdatering 28.05.2024

Astra Zeneca vaksina trekkes over hele verden, fordi den kan gi blodpropp og blødninger
https://www.nrk.no/nyheter/astrazeneca-vaksinen-trekkes-fra-markedet-1.16874882

Verdens helseorganisasjon sier at det dør 10 000 europeere hver dag, på grunn av slag og høyt blodtrykk. WHO skylder på folks usunne levevaner. Det er jo Norges befolkning på 1,5 år. Og det er bare i Europa.
https://www.abcnyheter.no/helse-og-livsstil/helse/2024/05/15/196002342/who-rapport-10-000-europeere-dor-av-hjerte-og-karsykdommer-hver-dag

Men her er noen som hevder at det er vaksina som er problemet, og som sa i fra om dette i 2021
https://newstarget.com/2024-05-03-immunology-expert-warns-everyone-jabs-die-within-years.html

Her har du noen som viser de statistikker de har satt opp på befolkningsreduksjonen innen 2025.

 

Hvor lenge vil de vaksinerte leve?
Av Steven Fishman
https://stopthecrime.net/wp/category/vaccines/

Jeg stilte dette spørsmålet til en venn av meg, Dr. Mylo Canderian, Ph.D. [født Milos Iskanderianos, Korfu, Hellas, 1938], som utviklet patentet for Graphene Oxide for bruk som et hematologisk biovåpen i 2015.

I full åpenhet er Dr. Canderian det jeg vil kalle en «Genocidal Globalist», som følger Precept Ten of the Georgia Guidestones, som svært sjelden diskuteres, og sier «Vær ikke en kreft på jorden; Gi rom for naturen.»

Dr. Canderian er en medisinsk bidragsyter til Verdens helseorganisasjon og støtter også Klaus Schwab og «Great Reset», som innleder én digital verdensvaluta som er et sekundært mål for WHO for 2022.

Dr. Canderian er av den oppfatning at 95 % av verdens befolkning er «Ubrukelige spisere» som må avlives så raskt som mulig.

«Se på sentrum av Chicago, Baltimore eller Los Angeles,» har han uttalt, «og du vil tydelig se hvorfor de unyttige spiserne må avlives som rabiate hunder.»

Han har uttrykt sin forakt for «Smittelærere» som fremmer Critical Race Theory, og er overbevist om at «vaksinen» vil sette en stopper for «Den menneskelige kreften på jorden».

Dr. Canderian er en ivrig tilhenger av frimureriets plikt og forpliktelse til å befri verden fra «menneskelighetens plage».

Men på et personlig nivå deler han og jeg en lidenskap for den samme eksotiske retten som serveres på L’emince de Veau i Genève: Cream of Hummingbird Soup etterfulgt av Elk Tongue.

Vi er begge fans av kokken Gaston Sere de Rivieres, som er et kulinarisk geni.

Så jeg spurte Mylo, «Hvordan kan de «vaksinerte» vite med sikkerhet hvor lenge de må leve når de har blitt stukket?»

Han ga meg informasjonen, kalt «Formelen for slutt på syklusen.»

Han forklarte hvor enkelt det er å regne ut.

«Enkelhetens kraft,» sa han. «Det er en maksimal syklus på ti år fra injeksjon til slutt på syklusen,» [eller død], utdypet han. «Og det er ekstremt enkelt å bestemme.»

Han sa at enhver hematolog kan se det i løpet av sekunder under et mikroskop, og enda lettere under et elektronmikroskop. «Prosentandelen av blod som er påvirket [eller forurenset] av eller med grafenoksid er gjensidigheten til slutt på syklusberegningen,» røpet han.

Med andre ord, en «inokulert» [som han kaller alle som er stukket med autorisasjonen for eksperimentell bruk Eugenics Depopulation Lethal Injection Bioweapon] som har 20 % grafenoksidforringelse i blodet, vil, unntatt andre inputkriterier, leve i 8 år. [10 år mindre 20 %].

Noen med 70 % grafenoksidforringelse vil ikke leve mer enn 3 år. [10 år mindre 70 %].

Dr. Jane Ruby ble nylig intervjuet av Stew Peters på podcasten hans og viste eksempler på hvordan det forringede blodet ser ut når det eksponeres for grafenoksid.

Graphene Oxide, for de som ikke er klar over det, er komponenten i Messenger RNA spike proteiner og prioner, som er i krig med hjertet, lungene, hjernen og blodet for oksygen.

Graphene Oxide er en oksygensvamp som fratar kroppen nødvendig oksygen og forårsaker mange komplikasjoner, inkludert, men ikke begrenset til, anafylaktisk sjokk, giftig blodpropp, fatal lungelammelse, mitokondriell kreft og endotelkreft.

Dr. Mylo Canderians synspunkt er omtrent det samme som Klaus Schwab, Bill Gates og Big Pharma CEO: LA DEM ALLE DØ!

Jeg spurte Mylo hva effekten av andre og tredje skudd og boostere gjør, og hvordan det endrer slutten på syklus-tabellen.

Mylo svarte: «Det hele er målbart gjennom hematologisk testing. Jo flere skudd og boostere uvitende får, jo verre vil blodet deres se ut under et mikroskop, og jo raskere vil de bli til gjødsel.»

Til slutt spurte jeg ham hvordan planen om å drepe så mange milliarder mennesker kunne holdes så hemmelig av en slik gruppe eliter.

Svaret hans var: «Du vet ikke mye om frimureriet, gjør du, Steve?»

Og der har du det.

Kreft
Dr. W. B. Clarke fra Indiana, hadde sett at “kreft var praktisk talt ukjent frem til obligatorisk vaksinasjon med cowpox -vaksine begynte. Jeg har måttet forholde meg til minst to hundre tilfeller av kreft, og jeg har aldri sett et tilfelle av kreft hos en uvaksinert person.”
https://www.nyhetsspeilet.no/2021/08/om-vaksiner-av-eustace-mullins/

Jeg husker at jeg leste en artikkel om noen forskere, som hadde gjort et forsøk med en kreftcelle. De tok å kjørte urein blod inn i cellen, og ut av kreftcellen kom det helt reint blod. Så kreften levde på gifta som var i kroppen. I følge beregninger, så får en gjennomsnitts amerikaner i seg 9 kilo med gift i året, via maten. Og så kommer gift via drikkevannet, såpe, luften, o.l., i tillegg. Da må man jo avgiftes for å unngå kreft. Det kan man jo gjøre med å faste, eller å spise økologisk mat.
Jeg las engang om en som fastet i 72 dager. Han var helt grå i håret da han begynte fasten, men da han var ferdig, var han helt svart i håret. Og i motsatt tilfelle, kjente jeg en alkoholikker, som hadde svart hår, men da han drakk vinduspylerveske, ble han helt grå i håret over natten.

Blodåre-veggene blir stivere med åra. Og for å myke dem opp, tar jeg litt linfrøolje. Der tar jeg en spiseskje dagen. Hvitløken senker blodtrykket og styrker immunforsvaret, og da minsker rissikon for slag og blodpropp. Den brukes også mot flere sykdommer og plager. https://www.rolv.no/urtemedisin/medisinplanter/alli_sat.htm

Du kan lese mer om gift i maten i artikkelen: Hurra for maten

 

 

Å.L.

Print Friendly, PDF & Email
Posted on: 13. februar 2021Elshaddai

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *