Forskjellen på det gamle og det nye evangelium

 

I det gamle evangeliet var budskapet at du kunne bli løst fra dine synder, ved å tro på Jesus Kristus. Han ble ofret for din synd.

I det gamle testamentet måtte man ofre et dyr til å dekke over sine synder. Hvis man ikke gjorde det, kom man under forbannelsen, som står beskrevet i 5. Mosebok 28

På grunn av synden fikk djevelen rettighet til å komme med sin forbannelse til deg, mens i dagens evangelium har de snudd på tingene til at du skal slåss mot djevelen.

1. Johannes brev 5
18. Vi vet at enhver som er født av Gud, synder ikke. Men den som er født av Gud, vokter seg selv og den onde rører ham ikke.

 

Når du går inn på djevelens territorier, og skal løse ut mennesker som sitter fast i hans garn, da blir det krig mot djevelen.

Men på ditt eget område skal du vandre rent, og da hoder djevelen seg borte.

I det nye evangeliet, som de har snudd fra å, passe seg for synd, til å kjempe mot Djevelen for alle ting, er du dømt til å tape.

Hvis du må slåss med djevelen for alt, da har du plassert deg selv veldig lavt, i en kamp som du ikke vinner, hvis du ikke er rent og ryddig hos deg selv.
http://elshaddai.no/synd/

I det nye evangelium skal man slåss mot djevelen for å ta tilbake det han har stjålet, mens i det gamle evangelium kunne vi gå til faderen med våre behov.

 

William Booth, Frelsesarmeens grunnlegger, sa følgende:

Den største faren jeg ser vil komme i det neste århundret er:

Religion uten Den Hellige Ånd

Kristendom uten Kristus

Tilgivelse uten omvendelse

Frelse uten å bli født på nytt og fornyet

Politikk uten Gud

Himmel uten Helvete

 

Husk at det er synden som fører deg til fortapelsen. Det er derfor omvendelse er så viktig.

 

 

Å.L.

Print Friendly, PDF & Email
Posted on: 12. juli 2021Elshaddai

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *